Phax

Phax bikini: de eyecatcher op het strand

Wie van wel een beetje gedurfd houdt, zou eens naar de collectie bikini’s van Phax moeten kijken. Phax staat garant voor vrouwelijke badmode en stralende kleuren.

 

Gedurfde prints, geïnspireerd op Zuid-Amerika


Een Phax bikini is een bikini die opvalt. Bikini’s in mooie bloemenprints en felle kleuren zijn online te koop, maar ook de kleuren wit en taupe zijn in de collectie aanwezig. De ontwerpers van Phax bikini's hebben duidelijk hun inspiratie opgedaan in Zuid-Amerika. De trendy items in de collectie laten een vrouw echt vrouw zijn. Voor de topjes heeft het merk diverse variaties: of je op zoek bent naar een sportief haltertopje, een sexy strapless bikini of een traditionele triangle, het is in de Phax-collectie te vinden.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina


Phax bikini's: voor wie er goed uit wil zien


Voor wie er goed uit wil zien op het strand, is een bikini van Phax echt een aanrader. De onderdelen in de collectie van Phax zijn mooi bij elkaar te combineren. Ga je voor de zon, dan kies je een Phax bikini, maar ga je voor het zwembad, dan is een Phax badpak een item die niet in je zomergarderobe mag ontbreken. Van het merk zijn ook diverse bijpassende accessoires verkrijgbaar.Phax bikini’s koop je online, de collectie zal je verrassen en de keuze is enorm. Bekijk ze hieronder en bestel jouw favoriete bikini eenvoudig online.