Metallic tattoo: de trend van nu

Selectie verfijnen
Kleur
  1. Wit
  2. Goud
Merk
  1. Chique Tattoos
Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Tijdelijke tattoo's in verschillende dessins

Echt super voor op het strand of tijdens het uitgaan: metallic tattoos. Het lijken sieraden, maar zijn net even wat anders. Hou je ervan om op te vallen? Dan is dit echt iets voor jou! Het is namelijk prachtig, maar net even anders dan anders.

Metallic tattoos: tijdelijke tattoos als sieraad

Met metallic tattoos in zwart, goud, wit of zilver ga je helemaal mee in de nieuwste hype. De witte en zilveren variant staat echt prachtig op een donkere of gebruinde huid. Is je huid wat lichter, dan kies je voor zwart of goud. De sieraden worden geleverd op vellen, waardoor je steeds een nieuw accessoire kunt uitkiezen. Kettingen of armbanden plak je tijdelijk op je huid, maar ook sieraden voor vingers en je rug zijn met de metallic tattoos te maken.

Veilig voor de huid

Een metallic tattoo blijft ongeveer een dag of zes zitten. Voordeel als je een metallic tattoo naar het strand wilt dragen: ze zijn ook nog eens waterproof. Over de veiligheid hoef je je niet bezorgd te maken, een metallic tattoo kan absoluut geen kwaad en als je hem zat bent, haal je hem eenvoudig weer van je huid af. Een speciale gebruiksaanwijzing zal je hierbij helpen.Iets voor jou? Een strand accessoire koop je bij Chilla heel eenvoudig online