Hoge Nek Trend Zet Door

Posted On: jan 11, 2017

Categories: Nieuws

Is er een betere manier om de winter door te komen, dan te dromen van een warme,zonnige strandvakantie? Niets kan ons gelukkiger maken dan de zomervakantie te boeken en alvast onze favoriete bikini te shoppen!

Maar om je vakantiegarderobe samen te kunnen stellen moet je wel op de hoogte zijn van de badmode trends voor het zomerseizoen van 2017. In deze en komende blogs zullen we ingaan op de meeste populaire trends van het komend badmodeseizoen. Wat was er te zien op de designer runways en de belangrijkste badmode beurzen zoals de Miami Swim Week?

Een van de dingen die ons opviel is dat de hoge nek trend doorzet, de hoge nek halter zie je overal, bij bikini's en badpakken. Deze trend domineerde de catwalk en is dus helemaal hot voor 2017! Deze fantastische stijl krijgt dit jaar echt de voorkeur boven de triangle topjes. De hoge nek halter is een iets conservatievere stijl maar deze halters kunnen net zo sexy zijn op een zeer stijlvolle manier.

Volgens The Fashion Spot hebben veel ontwerpers hun best gedaan de halter topjes net zo gewaagd te maken als de topjes die meer huid tonen o.a. met doorschijnende effecten. Door het gebruik van kant, gaasweefsels, crochet (haakwerk), laser uitsneden, metalen oogjes (eyelets), en cut-outs creëer je een look die zowel sexy is als chique en natuurlijk super fashionable! Dus wacht niet langer en GET THE LOOK:

Een tweede opvallende trend is het gebruik van tassels of te wel kwastjes. Kwastjes zijn misschien niet in alle gevallen zo praktisch als het gaat om badmode om mee te zwemmen, maar het oog wil ook wat! Ideaal voor een strandfeest of om mee te flaneren langs het strand of op de boulevard, want kwastjes zijn flirty en fun! Het is een van de leukste trends voor dit jaar. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat deze leuke versiering zo veelvuldig te zien is in de 2017 collecties van de bekende badmodemerken. Het geeft een boho tintje aan je outfit en het is een fantastische manier om een beetje schwung toe te voegen. Join the party fun and SHOP THE LOOK: