Top 5 stranden waar je deze zomer echt moet rond paraderen in je nieuwe bikini

Posted On: feb 11, 2019

Categories: Nieuws

1. MIAMI & LULI FAMA

Miami wordt omringd door de mooiste stranden. Denk aan hagelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, gekleurde strandwachters huisjes en natuurlijk vind je er een onwijs mooie blauwe zee. De beste stranden van Miami zijn wat ons betreft: · South Beach, dé place to be om te zien en gezien worden · Crandon, hier kun je niet alleen naar het strand maar ook wandelen of vogels spotten · Bill Baggs State Park, vind je op het puntje van Key Biscayne en vooral de oude vuurtoren maakt dit speciaal · North Beach, ga naar het strand in de buurt van North Shore Open Space Park (lekker rustig & veel ruimte)

Als je naar Miami gaat dan is een bikini van Lulifama onmisbaar. Lulifama is een trendy bikini merk uit Miami. Niet zo gek dus dat deze bikini’s en badpakken ook helemaal tot zijn recht komen op de stranden van Miami. Klik hier op de collectie van Lulifama te bekijken.

2. CANCUN & YULY SWIMWEAR

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks vliegen naar Cancun. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie in Yucatan Mexico. Het mooiste strand van Cancun is Playa Delfines. Playa Delfines is een prachtig breed strand met het meest witte zand. De zee is hier ook heerlijk van temperatuur en het is er perfect om te snorkelen. De bikini’s van Yuly swimwear hebben een Mexicaans tintje en passen dus perfect in de mooiste vakantiefoto’s op het strand van Mexico. Klik hier om de Yuly Swimwear collectie te bekijken.

3. BONDI BEACH & HOOGOPGESNEDEN BADMODE

Bondi beach is hét strand in Sydney. Bondi beach is ontzettend groot en super druk. Het is hier dus zien en gezien worden. En ben je geen fan van zwemmen in de zee dan is er ook nog een zwembad aan zee waar je een duik kunt nemen. Bondi beach is ook een uitstekende plek om te surfen.

In Australië is de badmode trend gedurfd. Met een hoog opgesneden bikini of badpak pas je hier helemaal in het plaatje. Klik hier om hoog opgesneden bikini’s en badpakken te bekijken.

4. IBIZA &COSITA LINDA

De meest hippe plaats voor een strand/feest vakantie in Europa is nog altijd Ibiza. Ibiza heeft bekende stranden waar je zij aan zij ligt maar ook intieme baaitjes waar je een intieme sfeer heerst.

Stranden die je niet mag missen zijn:

- Cala Bassa – een van de mooiste stranden van Ibiza. Dit strand ligt aan de westkust van Ibiza. Het is een breed zandstrand en de zee is hier azuurblauw.

- Cala Compte – Vanaf dit strand kun je de mooiste zonsondergang van Ibiza bekijken. Een heerlijk plek dus om je dag met een drankje af te sluiten.

- Cala d’Hort – dit is het strand met het mooiste uitzicht Ibiza. Het strand wordt omgeven met grote kliffen wat zorgt voor een spectaculair uitzicht.

Cosita Linda heeft de meest trendy bikini’s en badpakken die passen zowel op de stranden van Ibiza als in beachclub of zelfs tijdens het uitgaan. Klik hier om de collectie van Cosita Linda te bekijken.

5. VENICE BEACH & PHAX

Venice beach is een heerlijk strand gelegen in Los Angeles. De wijk heeft een fijne sfeer en je kunt hier overal fietsen huren om lekker over de boulevard rond te touren. Mocht je een vakantie naar Los Angeles boeken dan is dit de plek voor je hotel. Je kunt hier ook heerlijk mensen kijken! De bikini’s van Phax in felle effen kleuren passen perfect op het hippe Venice Beach. Klik hier om de collectie van Phax te bekijken.