Welke bikini past bij mijn figuur?

Posted On: apr 1, 2019

Categories: Nieuws

Welke bikini past bij mijn figuur?

We hebben alweer van de eerste zonnige dagen mogen genieten dit jaar. Deze eerste zonnestralen laten ons zomerhart sneller kloppen. Het wordt dus langzamerhand echt tijd op de bikini voor deze zomer te scoren. Maar welke bikini past nu goed bij je figuur? Onderstaand grofweg de basisregels.

Peerfiguur

Heb jij een peerfiguur? Smalle schouders, slanke taille en heupen die breder zijn dan je schouders?
Dan hebben wij het volgende badkleding advies voor je: probeer voornamelijk de nadruk te leggen op je bovenlichaam. Dit doe je door bijvoorbeeld een strapless bikini te dragen of een top met een felle print of kleur. Het broekje laat je juist wat rustiger in een kleur of wellicht vind je het prettig om een high waisted broekje te dragen.

Zandloper figuurHet zandloper figuur is gewild door de meeste vrouwen. Een slanke taille, heupen die in verhouding zijn met de schouders en volle borsten. Het fijne van dit figuur is dat iedere bikini goed bij je lichaam past. Ga dus lekker los met waar jij je het allerfijnste in voelt.

Atletisch figuurBen je smal gebouwd en heb je subtiele rondingen? Dan heb jij het figuur van een atleet (en dat zonder sporten). Om je figuur wat meer rondingen te geven zijn uitgesproken bikini’s met franjes, ruches en opvallende prints echt iets voor jou. Ga voor kleine bikinibroekjes met touwtjes aan de zijkant dit geeft je heupen meer vorm.

Appel figuurEen appel figuur is kenmerkend door slanke benen en smalle heupen en een korter voller bovenlichaam. Bikini broekjes in felle kleuren of met opvallende prints staan prachtig. Ook high waisted broekjes passen perfect bij jouw figuur. Heb je liever nog wat meer bedekking dan is een getailleerd badpak een hele goede optie.

Voel je mooi en fijn in je badkledingNaast deze basisregels is het allerbelangrijkste dat jij je comfortabel en mooi voelt in je bikini. Kies dus altijd een bikini die hieraan voldoet. Een grote zelfverzekerde glimlach laat jou op het strand stralen!