See-through en decolleté

Posted On: feb 14, 2017

Categories: Nieuws

In onze vorige blog heb je kunnen lezen dat de hoge nek bikini’s en bikini’s met kwastjes zeer populair zijn op dit moment, maar dat zijn uiteraard niet de enige trends dit zomer seizoen. Een andere opvallende trend is badmode met “see-through” effecten. De badmode designers hebben transparante, doorschijnende details toegevoegd aan de bikini’s en badpakken waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

 

 

Cut-outs of uitsnedes met kant, macramé, gaas, visnet, haakwerk of met de blote huid eronder geven het item een extra kik en een modieuze flair. Zelfs met slechts subtiele see-throught details als veteroogjes hebben bikini’s en badpakken een ongelooflijke aantrekkelijkheid. Ze zijn sexy en flirty, omdat ze doen denken aan lingerie. Dus wacht niet langer en GET THE LOOK:

Over badpakken gesproken, behalve cut-out details met gaas en kant, is de trend bij badpakken het gebruik van veel bandjes, zowel op de heup, als bij de halslijn. Badpakken hebben dit jaar dus weer sexier silhouetten. De veel gehoorde uitspraak dit jaar is: How low can you go? Dat gaat voor sommigen misschien net iets te ver, maar je mag absoluut weer wat meer decolleté laten zien!! Een diep decolleté is echt een trend dit jaar! En in een badpak toon je toch minder huid vergeleken met een bikini, dus dit is een uitstekende keuze als je er toch vrouwelijk en sexy uit wilt zien! SHOP THE LOOK: