Badmode trends 2017 voor ieder figuur

Posted On: apr 19, 2017

Categories: Nieuws

De zomer komt er weer aan en daarom is het geen beter moment om nieuwe badkleding aan te schaffen. Hoewel velen er naar uit kijken, toch kan het een confrontatie zijn die eigenlijk onnodig is. Iedereen heeft wel eens een onflatteuze bikini gepast, waar je lichaam gewoon niet goed in uitkomt. Maak het jezelf makkelijker door badkleding te kiezen die speciaal voor jouw lichaamstype is gemaakt, zodat je zelfverzekerd van de zon kan genieten!

 

CURVY

Bij een curvy lichaam is het belangrijk dat de zwemkleding genoeg support biedt zonder je curves te verstoppen in lappen stof. Kies daarom voor een monokini, bustier top of string bikini waarbij je vormen mooi uitkomen. Ook balconette-tops en high waist hotpants-broekjes laten je figuur mooi zien. Wil je je cuves juist verhullen? Ga dan niet voor te strakke bandjes - dit accentueert juist.

 

ATLETISCH

Als je atletisch gebouwd bent vind je het wellicht moeilijk om de juiste badkleding te vinden die je gespierde lichaam op de juiste punten weet te benadrukken en tegelijk je vrouwelijke vormen kan laten zien.

Hoe minder stof de zwemkleding heeft, hoe meer goed gevormde lichaam naar voren komt. Ga bijvoorbeeld voor een string bikinibroekje met strikjes, monokini waarin je buikspieren naar voren komen en een topje met franjes voor de feminine touch.

 

GROTE BOEZEM

Ben je van boven voller dan onder? Kies dan een top die voldoende ondersteuning biedt en alles goed bedekt. Ga niet voor driehoek bikini’s of strikjes en franjes op de top, maar ga voor een simpele balconette met aanpasbare bh-bandjes of beugel bikini top waar de cups eventueel uit kunnen.

 

KLEINE BOEZEM

Een kleine boezem heeft minder steun nodig, dus je kan kiezen uit alle modellen maar vooral modellen met weinig stof en eventueel extra push up cups zullen je waarschijnlijk het meest aanspreken. Bandeau bikini’s met franjes en strikjes laten je borst groter lijken, en triangle halter bikini’s wekken een curvy illusie.

 

BUIK VERHULLEND

Niet helemaal tevreden over je buik? Kan gebeuren! Er zijn genoeg manieren om je buik te verhullen zoals high waisted broekjes of zwempakken die rondom je buik wat strakker zijn en een lijn van je lichaam maken.