De beste zomervakantie trends voor tropische eiland vakanties

Posted On: mei 15, 2017

Categories: Nieuws

Tegenwoordig is er geen betere plek om trends te spotten (en je swimwear te showen!) dan op Instagram. Dit seizoen vallen een paar swimwear trends op die we voor je op een rijtje hebben gezet zodat je nog net op tijd voor de zomervakantie de juiste swimwear kan scoren voor de perfecte zonvakantie.

Ga je voor een zwart-zandstrand, de middellandse zee of een tropisch eiland? Er is genoeg keuze, maar dit zijn de beste zon, zee, strand zomervakantie locaties voor ieder budget, dicht bij huis of ver weg.

Zoals eerder bij de ideale voorjaarszon vakantielocaties, ook deze keer de beste badmode bij ieder vakantietype!

HET MINI T-SHIRT VOOR IN ZUID FRANKRIJK

Niet ver van huis maar vanaf april gegarandeerd zon vind je in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur in badplaatsen als Cannes en Nice waar mensen al jaren flaneren in de mooiste badkleding en fashionable outfits. De ‘mini t-shirt bikini’s’ geven je een Brigitte Bardot uitstraling die in Zuid-Frankrijk niet misstaat. Elk jaar lijken de badkleding trends meer op de ‘alledaagse kleding trends’ en deze trend net zo. De croptops zijn al weer een tijdje terug in het straatbeeld, en nu zien we ze ook als badkleding. Match je bikini met een grote zonnebril en strandhoed en je bent klaar voor de zon!

 

DIERENPRINTS VOOR IN MAURITIUS

Dierenprints zijn nooit uit de mode en perfect voor op het steeds hippere tropische Afrikaanse eiland Mauritius. Dierenprints zijn fun en vrouwelijk, dus ieder seizoen is er weer een nieuwe variant van de animal print in de badmode. De meest voorkomende dierenprint is de luipaardprint in allerlei varianten en kleuren. Maar ook de slangenprint en zebraprint zien we vaak terugkomen. Bekijk hieronder onze collectie bad-en strandmode waarin dierenprints voorkomen.

 

BOHO VOOR OP BALI

Als je aan de hippie-chic trend ‘boho’ denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan Ibiza. Maar iets verder van huis, op Bali is het ook een grote trend! Al jaren verzamelen allerlei bohemians van over de hele wereld zich op dit Indonesische eiland. Het is er altijd mooi weer, je huurt een prachtige villa met zwembad voor een prikkie en je vindt er allerlei soorten eten, van açai bowls en uitgebreide vegan lunches tot de heerlijke authentieke Indonesische keuken. De bohemians van Bali paraderen dag en nacht in swimwear, en zijn momenteel dol op de boho trend. Scoor iets uit onze boho collectie en kies uit de kleurrijke badmode met franjes, koordjes en printjes de juiste swimwear voor jou!

 

MET SIERADEN/KRALEN IN KNOKKE, BELGIË

Niet ver van Nederland vind je Knokke, de bekende Belgische badplaats waar onder andere Frank Sinatra en Marlène Dietrich ooit vakantie vierde. Knokke heeft z’n charme niet verloren en straalt nog een soort van grandeur van weleer uit. De ideale plek om je saaie bikini te versieren met vergulde kralen, amuletjes, hangertjes en andere vergulde sieraden. Een effen bikini wordt meteen speciaal met een mooi sieraad en voelt iets meer als iets wat je ook prima buiten het strand kan dragen met een short of rokje.