Zo maak je het beste van de laatste zomer dagen van het jaar

Posted On: aug 24, 2017

Categories: Nieuws

Het vooruitzicht van een lange, mooie en warme zomer ligt inmiddels al weer in het verleden, maar dat betekent niet gelijk dat er geen mooie (na) zomerse dagen in het verschiet liggen. Het is makkelijk om gewoon te accepteren dat de zomer alweer bijna over is of dat je weer moet werken – en daardoor alleen nog maar binnen te blijven. Om toe te geven aan de urge om onder een deken je favoriete feel good serie te bingewatchen, maar het is leuker om het meeste uit de laatste warme dagen te halen door alvast een plan te hebben en dezelfde dingen te blijven doen die je in de zomer deed… het kan, ook als je inmiddels weer aan het werk bent!

Werk dagelijks aan die zonnige zomer glow en bereid je voor op nog vele momenten om te zwemmen en te genieten van de zon. Haal je favoriete badkleding maar weer uit de kast, want er is nog genoeg te doen! Zo maak je het beste van de laatste zomerdagen van het jaar:

 

 

Het is vaak nog lekker op het water als de zon schijnt dus plan een boottrip! Vergeet niet om laagjes aan te trekken en iets mee te nemen om je haar vast te binden, want het kan winderig zijn op het water. We hebben genoeg strandkleding die kan helpen om stylish warm te blijven. Ga bijvoorbeeld voor deze matching bikini of dit badpak met bijpassend vrouwelijke tuniek.

 

Ga naar buiten om te bewegen! Het is natuurlijk niet verplicht om in de herfst en winter binnen te sporten, maar velen van ons doen het toch liever dan in de regen in het park te rennen of een bootcamp les te volgen. Maak nu dus nog het beste van de mooie dagen door nog even lekker buiten te sporten!

Ga buiten zwemmen nu het nog kan! Veel buitenzwembaden zijn nog een tijdje open, en natuur water is nu nog redelijk opgewarmd, allebei het proberen waard!

Wees nog eventjes lui en slaap lekker uit, om vervolgens in je zwemkleding op het balkon of in de tuin te genieten van de laatste zonnestralen! Bonus? Je hebt gewoon wifi en hoeft niet met zware boeken, tijdschriften en flessen water te slepen!

Fake it till you make it. Ook al is het misschien niet zo warm meer als het hoogtepunt van de zomer, je kan nog altijd wel doen alsof het zomer is! Draag in het weekend je bikini onder een vrolijke zomer jurk en draag een armband die je aan de zomer doet denken zoals deze armband van Banana Moon gemaakt van mintgroene, groene, witte en koraalroze glazen kralen in een inheems motief. Naast een gekleurde armband kan ook een enkelband je terug brengen in zomerse sferen, zoals deze van Amerita gold

 

Moet je weer aan de slag op je werk terwijl je eigenlijk nog wil genieten van de zon? Misschien kan je buiten werken, of kun je een dagje thuis werken zodat je op je balkon of in de tuin aan de slag kan op je laptop. Ook een idee is de wekelijkse vergadering verplaatsen naar het terras. Mocht dat niet kunnen, plan dan een leuke avond met vrienden. Spreek af om na het werk op een terrasje te borrelen tot het donker is. Wie zegt dat je geen zomers gevoel kunt hebben op werkdagen?

De meeste plaatsen hebben wel een restaurant met een geweldige tuin, dus maak wat werk van het vinden van dat restaurant en geniet zoveel als je kan van het eten in de buitenlucht!

Sta vroeg op en zoek de beste plek op om de zonsopgang te bekijken. Op een zonnige dag vinden meer mensen het makkelijk op te staan en dat komt goed uit want met zon kun je de zonsopgang goed zien! Maak wat foto’s, zodat je in de winter nog eens terug kunt denken aan dit magische zomer moment.

In Augustus en September zijn er nog veel muziekfestivals. Op het strand, in het park, of gewoon om de hoek. Prima excuus om je bikini met een zomers topje en spijkershort aan te trekken!

Mocht het uiteindelijk dan toch niet meer lukken om nog genoeg zon minuten te pakken, boek dan een vakantie naar een zonnige plek dicht bij huis.