Bikini trends voor badmodeseizoen 2018

Posted On: feb 20, 2018

Categories: Nieuws

De vakanties naar de zon zijn geboekt, dus nu kan de voorpret beginnen met een voorproefje van alle bikini trends voor het badmode seizoen van 2018. Ben je klaar om om je nieuwe vakantie- en strandoutfits te shoppen? Er zijn een aantal trends voor bikini’s en badpakken die je dit jaar overal zult zien en waarmee je zult stralen op het strand. Hier vind je alle populaire trends voor de komende zomer op een rij!

SHIMMER & SHINE

De glinsterende bikini is één van de meest in het oog springende trends voor 2018. Het mag weer heerlijk glamorous! Door het gebruik van glanzende stoffen, transparant glanzende coatings, gouden lurex garens, gouden kralen, kristallen en glimmende pailletten zul je een schitterende indruk maken! Zoals iedereen wel weet kunnen reflecterende materialen een groot succes zijn maar ook een in het oog springende nachtmerrie! Gelukkig zijn de geboden opties dit seizoen perfect, dankzij nieuwe technieken en de vindingrijkheid van de designers. De bikini's zijn precies goed, met slechts een hint of een vleugje glans. Zoals bijvoorbeeld de bikini en het badpak Cuarzo van Cosita linda.

OFF-THE-SHOULDER EN ONE SHOULDER TOPS

Off-shoulder topjes, of te wel topjes met beide schouders ontbloot en one-shoulder topjes met 1 schouderbandje en 1 blote schouder waar door een asymmetrisch effect ontstaat zijn als begrip niet nieuw te noemen, maar voor het badmode seizoen 2018 zijn ze verrijkt met een nieuwe frisse kijk erop en zijn ze een echte fashion musthave!. Luli Fama, bikini designer in Miami Florida, heeft one-shoulder bikinis in de collectie met aan de ene kant een enkele schouderband en een striksluiting aan de andere kant waardoor het technisch gezien een strikbikini is. Ook de off-shoulder tops vind je terug in het assortimentvan Luli Fama met romantische ruches. Door de mouwtjes zijn ze fun en super schattig. Het fijne bij de off-shoulder tops is dat er altijd afneembare schouder- of nekbandjes bij worden geleverd, je kunt ze dus op 2 manieren dragen, zowel strapless als met bandjes. Er zal vast en zeker veel geshopt worden dit bikini jaar voor deze subtiele en sexy trend!

STRING BIKINI'S 2018

De string is bezig aan een opmars. Of liever gezegd komt terug van weggeweest. De string, hot in de jaren 90 is weer helemaal terug als een van de trends voor de zomer van 2018. Sisqo heeft niet voor niets vorig jaar een remake, een nieuwe versie van de Thong Song gemaakt! Strings zijn niet heel complex qua design, ze zijn meer een middel om een goede kont te laten zien. Een aantal designer merken heeft de string ook opgenomen in hun assortiment.

Phax bijvoorbeeld heeft string bikini’s op de catwalk laten zien als 1 van badmode trends voor 2018. Ze hebben een variant met een wat bredere achterkant, maar ook een heel minimalistisch model, een kleine bikini speciaal om lekker in te kunnen zonnen. “Show some skin” is in voor 2018! We hebben hieronder een paar voorbeelden verzameld van string bikinis voor de zomer van 2018. Wat denk je er van? Durf je het aan deze zomer? Laat je inspireren en zoek je favoriete string bikini uit.

MARRAKESH STIJL INVLOEDEN

Een van de trends voor het komend seizoen zijn de Marrakesh stijl invloeden als in een sprookje uit 100 nacht. Trendy bikini’s die Oosterse sferen oproepen door het gebruik van stoffen met prachtige mozaïek dessins in zwoele kleuren en bijzondere handgemaakte details en sieraden zoals spiegelkristallen en antiek gouden kraaltjes. De bikini’s van April Swimwear, glam badmode merk uit Colombia, hebben alle hierdoor een unieke, chique en luxe uitstraling. Laat je betoveren door deze schitterende bikini’s met mystieke prints en patronen. Ook designer badmode merk Cosita Linda heeft een prachtige collectie die geïnspireerd is door de glamour van de Oriënt en zijn mystiek, De bikini's en badpakken kenmerken zich door rijke kleurtinten, transparante stoffen, gouden reflecties, kristallen, kralen, pailletten en handborduurwerk. Super trendy voor 2018!

Heb je al zin gekregen om je bikini voor 2018 te shoppen? Neem dan snel een kijkje! Ben je er nog niet helemaal uit, deel 2 van bikini trends voor het badmodeseizoen 2018 volgt snel!