Van hoog naar laag sorteren

Bikini trends voor badmodeseizoen 2018

dinsdag 20 februari 2018 15:04:00 Europe/Berlin

De vakanties naar de zon zijn geboekt, dus nu kan de voorpret beginnen met een voorproefje van alle bikini trends voor het badmode seizoen van 2018. Ben je klaar om om je nieuwe vakantie- en strandoutfits te shoppen? Er zijn een aantal trends voor bikini’s en badpakken die je dit jaar overal zult zien en waarmee je zult stralen op het strand. Hier vind je alle populaire trends voor de komende zomer op een rij!

Lees verder...
0 Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla bikini boutique

Zo maak je het beste van de laatste zomer dagen van het jaar

donderdag 24 augustus 2017 14:40:46 Europe/Berlin

Het vooruitzicht van een lange, mooie en warme zomer ligt inmiddels al weer in het verleden, maar dat betekent niet gelijk dat er geen mooie (na) zomerse dagen in het verschiet liggen. Het is makkelijk om gewoon te accepteren dat de zomer alweer bijna over is of dat je weer moet werken – en daardoor alleen nog maar binnen te blijven. Om toe te geven aan de urge om onder een deken je favoriete feel good serie te bingewatchen, maar het is leuker om het meeste uit de laatste warme dagen te halen door alvast een plan te hebben en dezelfde dingen te blijven doen die je in de zomer deed… het kan, ook als je inmiddels weer aan het werk bent!

Lees verder...
Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla Bikini Boutique

Zo gaat je bikini meerdere seizoenen mee

vrijdag 21 juli 2017 15:36:03 Europe/Berlin

Chilla weet natuurlijk als de beste hoe leuk het is om elk seizoen nieuwe bikini’s of een badpak aan te schaffen om de nieuwste trends bij te kunnen houden, maar het kan ook heel fijn zijn om die ene speciale bikini waar je goede herinneringen aan hebt of dat sexy one-piece waar je je op en top sexy in voelt bij de hand te houden voor wanneer je je zelfverzekerd wil voelen. Hoe deze zo lang mogelijk meegaat? We hebben wat tips!

Lees verder...
Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla Bikini Boutique

Wat neem ik mee naar het strand

vrijdag 16 juni 2017 15:19:37 Europe/Berlin

We hebben inmiddels al van heel wat mooie dagen mogen genieten, maar eigenlijk begint de zomer pas net! Lees vooral verder als je binnenkort naar het strand gaat, want onze paklijst voor een dagje strand helpt je de juiste dingen inpakken voor een relaxte dag vol zon, zee en zand. Heb je nog geen perfecte strandtas voor dit seizoen?

Lees verder...
Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla Bikini Boutique

De beste zomervakantie trends voor tropische eiland vakanties

maandag 15 mei 2017 16:04:25 Europe/Berlin

Tegenwoordig is er geen betere plek om trends te spotten (en je swimwear te showen!) dan op Instagram. Dit seizoen vallen een paar swimwear trends op die we voor je op een rijtje hebben gezet zodat je nog net op tijd voor de zomervakantie de juiste swimwear kan scoren voor de perfecte zonvakantie.

Lees verder...
0 Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla Bikini Boutique

Badmode trends 2017 voor ieder figuur

woensdag 19 april 2017 15:21:11 Europe/Berlin

De zomer komt er weer aan en daarom is het geen beter moment om nieuwe badkleding aan te schaffen. Hoewel velen er naar uit kijken, toch kan het een confrontatie zijn die eigenlijk onnodig is. Iedereen heeft wel eens een onflatteuze bikini gepast, waar je lichaam gewoon niet goed in uitkomt. Maak het jezelf makkelijker door badkleding te kiezen die speciaal voor jouw lichaamstype is gemaakt, zodat je zelfverzekerd van de zon kan genieten!

Lees verder...
Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla bikini boutique

Zoek de zon op

maandag 13 maart 2017 15:04:48 Europe/Berlin

Na maanden kou en donkere dagen verlang je naar niets meer dan zon, zee en strand. Het liefst breng je de hele winter door in andere werelddelen zoals Zuid-Amerika en Australië zodat je het hele jaar elke dag strandkleding kan dragen. Goed nieuws voor alle zonaanbidders, het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het weer mogelijk wordt om een zonvakantie dicht bij huis te boeken!

Lees verder...
0 Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla bikini boutique

See-through en decolleté

dinsdag 14 februari 2017 12:16:14 Europe/Berlin

In onze vorige blog heb je kunnen lezen dat de hoge nek bikini’s en bikini’s met kwastjes zeer populair zijn op dit moment, maar dat zijn uiteraard niet de enige trends dit zomer seizoen. Een andere opvallende trend is badmode met “see-through” effecten. De badmode designers hebben transparante, doorschijnende details toegevoegd aan de bikini’s en badpakken waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

Lees verder...
Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla Bikini Boutique

Hoge Nek Trend Zet Door

maandag 12 december 2016 15:08:07 Europe/Berlin

Is er een betere manier om de winter door te komen, dan te dromen van een warme,zonnige strandvakantie? Niets kan ons gelukkiger maken dan de zomervakantie te boeken en alvast onze favoriete bikini te shoppen!

Maar om je vakantiegarderobe samen te kunnen stellen moet je wel op de hoogte zijn van de badmode trends voor het zomerseizoen van 2017. In deze en komende blogs zullen we ingaan op de meeste populaire trends van het komend badmodeseizoen. Wat was er te zien op de designer runways en de belangrijkste badmode beurzen zoals de Miami Swim Week?

Lees verder...
0 Opmerkingen | Bericht in Nieuws By Chilla bikini boutique
Van hoog naar laag sorteren