Zoek de zon op

Posted On: mrt 13, 2017

Categories: Nieuws

Na maanden kou en donkere dagen verlang je naar niets meer dan zon, zee en strand. Het liefst breng je de hele winter door in andere werelddelen zoals Zuid-Amerika en Australië zodat je het hele jaar elke dag strandkleding kan dragen. Goed nieuws voor alle zonaanbidders, het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het weer mogelijk wordt om een zonvakantie dicht bij huis te boeken!

Ga je voor een weekend vol zon, een midweek of een paar dagen? Waar je ook naar op zoek bent, dit is het ideale moment om de zon op te zoeken want naast lekker weer, zijn er minder mensen op de populaire plekken en is een vakantie boeken goedkoper in het laagseizoen.

Wij hebben de beste voorjaarszon vakantie locaties en de perfecte accessoires om mee te nemen voor elk budget! Omdat de ene zon locatie de andere niet is, vraagt elke vakantie weer voor een andere outfit. Een stijlvolle bikini, comfy badpak of fashionable beach outfit om in te flaneren. Aan jou de locatie, wij helpen met met je outfit:

 

CANARISCHE EILANDEN

De Canarische eilanden zijn een van de favoriete strand locaties van Europeanen om te bezoeken in de winter. Minder dan 5 uur vliegen brengt je naar een van de prachtige eilanden waar het hele jaar de temperatuur boven de 20 graden ligt. Een bijna constant briesje maakt het ideaal strandweer en de ideale locatie voor windsurfers. Witte zandstranden, de mogelijkheid om te snorkelen en authentieke dorpjes vragen om perfect matchende bikini en strandkleding. Ga bijvoorbeeld voor een zwart met gouden triangel bikini met bijpassende jurk of sarong die je zonbruine lichaam complimenteert.

KRETA

Iets dichter bij huis, op zo’n 3 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol vind je het grootste en meest populaire vakantie eiland van Griekenland. Waarom Kreta de ideale lente bestemming is als je kunt kiezen uit meer dan 2000 Griekse eilanden die bijna allemaal prachtige stranden hebben? Kreta heeft het allemaal; heerlijke stranden, turquoise zee, geschiedenis, cultuur, perfecte wandelroutes, water sports, eten en natuur. In april en mei vinden de jaarlijkse festivals Kreta in bloei en de Spring Walking Weeks plaats, iets waar je zeker rekening mee kunt houden als je Kreta bezoekt, zodat je mooie foto’s kunt schieten.

Ga wat badmode betreft voor de nationale Griekse kleuren wit en blauw die ook goed kleuren bij de bloesem en zorg dat je comfortabele kleding hebt om de bergachtige omgeving te trotseren tijdens je dagelijkse (avond-)wandeling. Indien je kloosters of kerken wil bezoeken, zorg ook voor kleding die wat meer bedekt zoals een vest of tuniek

CANCUN, MEXICO

Cancun in Mexico is en van de populairste spring break vakantiebestemmingen in Latijns-Amerika en met de gemiddelde temperatuur van 22 graden in maart de ideale vakantiebestemming in de lente – ook als je de feestjes van de voornamelijk jonge Amerikanen wil laten voor wat het is en liever geniet van het weer en de cultuur. Zon, zee, strand en een keuken waar de meeste mensen van smullen, Mexico heeft alles voor de ultieme relax vakantie.

Ga voor funky swimwear met veel kleur, franjes en kwastjes die het Mexicaanse straatbeeld niet misstaan. Kleurrijk Mexico is ideaal voor onze mix-and-match bikini’s. Kies waar je zin in hebt, alles past bij elkaar! Vergeet je zonnebril niet, want die heb je nodig dankzij de witte stranden en de reflectie van de lichtblauwe zee.

De prachtige blauwe zee en witte stranden zijn een fijne afwisseling met alle kleuren die op je af komen zodra je de straat op gaat. Mix in je beachwear dan ook kleur af met wat neutrale kleuren, als je het niet al te bont wil maken op de Mexicaanse straten met bijvoorbeeld een witte top over je bikini te dragen.