Filter
Clear filters

Brand

Color

Trends

Blauwe badpakken

Blauwe badpakken

Active filters
 • One Piece Soul Yala Blue

  favorite_border

  You must be logged
  • Reduced price

  Mystical Swimwear

  One Piece Soul Yala Blue

  €92.50 -50% €46.25

  With removable soft-cup pads. Suit with intermediate (3/4) back coverage. The suit is fully lined. Fabric: One piece suiti: 84% polyamide and 16% lycra. Product code: MYSTSY1102

Blauwe badpakken in diverse stijlen

Badpakken van nu zijn hip en trendy! Waar ze vroeger nogal saai waren en vooral goed voor baantjes trekken in het zwembad, zijn badpakken nu hartstikke leuk! Een badpak bestaat uit 1 stuk en bedekt dan ook je buik. Ideaal als je wat minder bloot wilt laten zien dan in een bikini. Er zijn ontzettend veel varianten in badpakken. Er zijn halterbadpakken, asymmetrische badpakken en ook monokini’s. Dit zijn badpakken die wel de buik vrij laten, maar door stof aan de zijkant toch één geheel zijn. Een badpak met de uitstraling van een bikini als het ware. Je bent dus allang niet meer veroordeeld tot het saaie blauwe zwembadpak!

Badpak in blauw, de kleur van het water

Blauw is uiteraard de kleur van water. Past dus erg mooi wanneer je op het strand bij de zee ligt, of bij het zwembad. Daarnaast is het ook een vrij neutrale kleur, een blauw badpak staat iedereen goed. Het is dan ook de ideale kleur om mee te combineren. Een badpak in blauw met roze print, blauw met rode, gele en zwarte strepen, of blauw met een witte tuniek? Het matcht allemaal prima met elkaar!

Bekijk ons assortiment blauwe badpakken en bestel je favoriete badmode eenvoudig online.