Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla
Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla van Luli Fama Chilla
NIEUW

Luli Fama

Beugelbikini Noches de Sevilla

L586-N43-04P
€ 179,00
maat broekje
maat topje

Zogeheten peek-a-boo top met opening aan de voorzijde. De top heeft beugels voor extra support en lift en is voorgevormd voor een fraaie pasvorm. Het broekje heeft een zwart kanten geschulpte bies langs de randjes aan de achterzijde. Het Braziliaanse broekje is omkeerbaar naar een effen zwart broekje. De bikini is uitgevoerd in een zwart net een fraaie bloemenprint in de kleuren roze, oranje, lila, blauw en groen. De stof van het topje heeft een textuur met gouden high-lights die een extra accent geven.

Het topje is voorzien van voorgevormde cups. Hoogopgesneden Latin bikini broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L586-N43-04P

L586-N43-04P

Datasheet

Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Beugel
Trend
Bloemenprint
NIEUW