• In prijs verlaagd
Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla
Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne van Luli Fama Chilla
SALE

Luli Fama

Beugelbikini Noches de Sevilla Rose Champagne

L586-N43-04PRC
€ 179,00
€ 89,50 50% korting

Op voorraad

maat broekje
maat topje

Online Exclusive! Romantisch roze beugelbikini met een gouden gloed. Zogeheten peek-a-boo top met opening aan de voorzijde. De top heeft beugels voor extra support en lift en is voorgevormd voor een fraaie pasvorm. De schouderbandjes zijn op de rug kruislings ingeregen en op de rug te strikken. De koordjes zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het broekje heeft een kanten geschulpte bies langs de randjes aan de achterzijde en een gerimpelde naad om je billen beter te doen uitkomen! Een echte eye-catcher op het strand!

Het topje is voorzien van voorgevormde cups. Latin scrunch bikini broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L586-N43-04PRC

L586-N43-04PRC

Datasheet

Kleur
Roze
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Beugel
Trend
Effen
SALE