Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla
Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla Bikini Chasing Stars Zwart van Luli Fama Chilla
NIEUW
PRE-ORDER

Luli Fama

Bikini Chasing Stars Zwart

L737-21S-S02
€ 229,00

Ongeveer 2 weken levertijd

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Glamour, fun, shiny and sexy. Deze bikini heeft alles! De glinsterende zwarte pailletten in de stof laten je stralen in de zon! Zowel broekje als topje zijn naadloos. De nekkoordjes van het triangeltopje zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het broekje is een favoriet. Het broekje kun je strikken op de heup. Het broekje heeft golvende randjes aan de achterzijde en Brazilian achterkant met een gerimpelde naad in het midden. Deze scrunch back accentueert je rondingen perfect. 

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 77% Polyamide, 16% lycra, 7% metallic. Artikelcode: L737-21S-S02

L737-21S-S02

Datasheet

Kleur
Zwart
Model Broekje
Brazilian
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Effen
Trend
Shiny
NIEUW
PRE-ORDER