Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Bella Blue Metallic van Luli Fama Chilla
NIEUW

Luli Fama

Bikini Triangle Bella Blue Metallic

L736-21P-02P
€ 190,00

Broekje S en topje M ongeveer 1,5 week levertijd

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Sparkle en shine in deze schitterende blauwe bikini in een luxe geribbelde stof met een metallic finish. De textuur van de stof benadrukt de levendigheid van deze gedurfde kleurtint. Zowel broekje als topje zijn naadloos. De nekkoordjes van het triangeltopje zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het broekje kun je strikken op de heup. Het broekje heeft golvende randjes aan de achterzijde en Brazilian achterkant met een gerimpelde naad in het midden (scrunch back). 

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 91% nylon en 9% lycra. Artikelcode: L736-21P-02P

L736-21P-02P

Datasheet

Kleur
Blauw
Model Broekje
Brazilian
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Textuur
Trend
Shiny
NIEUW