• In prijs verlaagd
Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Luli Pop van Luli Fama Chilla
SALE
-30%

Luli Fama

Bikini Triangle Luli Pop

L753-21P-02P
€ 195,00
€ 136,50 30% korting

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Witte bikini met gehaakte laag in knallende zomerkleuren (groen, turquoise, geel, oranje, fuchsia en lila). Triangle topje in de nek te strikken met koordjes versierd met de vergulde Luli amuletjes. Zowel broekje als topje zijn naadloos. Het broekje kun je strikken op de heup. Het broekje is effen wit aan de achterzijde en heeft golvende randjes aan de achterzijde en Brazilian achterkant met een gerimpelde naad in het midden (scrunch back). Aan de voorzijde ook de gehaakte (crochet) laag in vrolijke kleurtjes. Pool-side chic!

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% nylon en 20% lycra. Artikelcode: L753-21P-02P

L753-21P-02P

Datasheet

Kleur
Wit
Model Broekje
Brazilian
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Crochet
Trend
Textuur
SALE
-30%