• In prijs verlaagd
Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Miami Sunset van Luli Fama Chilla
SALE

Luli Fama

Bikini Triangle Miami Sunset

L686-21P-N50
€ 179,95
€ 71,98 60% korting

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Fantastische triangelbikini uitgevoerd in een luxe geribbelde stof met een gouden glitter er in verwerkt, tie-dye in de kleuren oranje, geel roze en lila. De nekkoordjes van het naadloze triangeltopje zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het broekje is een trendy hoogopgesneden broekje met een Brazilian achterkant. Zowel het topje als het broekje zijn omkeerbaar naar oud-roze met een gouden glans.

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Niet uitneembaar omdat het topje omkeerbaar is.Hoogopgesneden broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.

Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L686-21P-N50

L686-21P-N50

Datasheet

Kleur
Roze
Model Broekje
Hoogopgesneden
Model Topje
Triangel
Trend
Gestreept
Trend
Tie-dye
Trend
Textuur
Trend
Omkeerbaar
SALE