• In prijs verlaagd
Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Stardust Magenta van Luli Fama Chilla
SALE
-30%

Luli Fama

Bikini Triangle Stardust Magenta

L689-21G-02G
€ 190,00
€ 133,00 30% korting

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Glam bikini uitgevoerd in een glinsterende lurex stof in prachtig magenta, een paarsachtig rood (roodachtig paars). Triangeltop met Brazilian tie-side scrunchbroekje. Zowel het topje als het broekje hebben een luxe steekafwerking langs de randjes. De nekbandjes van de  triangeltop zijn versierd met vergulde amuletten met het Luli Fama-logo. Je kunt het bikinibroekje op de heup strikken. Braziliaans broekje met een hartvormige achterkant en een geplooide naad in het midden voor een sexy pasvorm. 

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.

Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L689-21G-02G

L689-21G-02G

Datasheet

Kleur
Rood
Kleur
Paars
Model Broekje
Brazilian
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Shiny
SALE
-30%