Filter

Monokini, origineel en stijlvol

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Monokini's

Wanneer je jezelf wilt onderscheiden van anderen, doe je dat het beste in een monokini. Een monokini heeft het uiterlijk van een bikini, maar is echt een badpak. Het is als het ware een bikini die uit één deel bestaat. Het topje en het broekje zijn door delen stof met elkaar verbonden. Je bedekt iets meer van je lichaam dan je doet met een normale bikini. Van sommige monokini’s zijn alleen de zijkanten uitgesneden en andere zitten slechts met een smalle reep stof aan elkaar. Jij bepaalt dus hoeveel je wilt laten zien.

Monokini kopen?

Bij Chilla koop je de mooiste exemplaren. Een mooi effen gekleurde met uitgesneden zijkant en ruches voor een romantische stijlvolle uitstraling, of een zwarte met veel verschillende repen stof die je qua sfeer terug brengt naar de hippie tijd. Voor alle vrouwen die graag iets anders dragen dan een bikini of badpak en er ook sexy en charmant willen uitzien deze zomer op het strand is dit item het overwegen waard.

Monokini online aanschaffen

Ben jij al om? Wanneer je ervoor kiest om een monokini te kopen, shop je deze eenvoudig online bij Chilla. Je kunt op je gemak uitzoeken welke stijl het beste bij je past en thuis kun je in alle rust passen. Wanneer je niet tevreden bent, stuur je de bestelling gewoon terug om vervolgens te kunnen kiezen voor een ander model.