Tops

Shop jouw favoriete bikini tops eenvoudig online

De bikini top bestaat in allerlei soorten en maten. Zo kun je onder andere kiezen voor de haltertop, de strapless top, een top met beugel en nog veel meer. Welk bikini topje en broekje voor jou geschikt is, is afhankelijk van je figuur. Bij Chilla heb je gelukkig volop keuze waardoor de perfecte bikini top vinden opeens wel erg gemakkelijk wordt!

Welke bikini top past bij jou?

De bandeau top is eigenlijk letterlijk een band om het lichaam heen. Soms zit hij in het midden nog gedraaid als leuk effect. Ook zijn sommige bandeau tops verstelbaar en waardoor deze aan de achterkant worden vastgemaakt door er een knoop in te leggen. Een andere optie, die zeker aan te raden is bij een grotere cup, is de bikini top met een beugel. Zo krijg je ook tijdens het dragen van een bikini genoeg steun, wat net wat prettiger aanvoelt.

Ruime collectie bikini tops

Voor de dames die juist wat meer boezem willen creëren, is er nog de push-up bikini top. Perfect als je boezem nog net een steuntje in de rug kan gebruiken of je gewoon van een flinke decolleté houdt. Met de prachtige kleuren zie je er lekker zomers uit in je bikini topje en kan het niet anders dan dat je je goed voelt in je nieuwe bikini, dus bekijk hieronder onze collectie en bestel jouw nieuwe bikini topje snel!

Bandeau bikinitopje

Bandeau top:

Afgeleid van het Franse woord bande, wat band betekent. De bandeau top is een strapless topje die je aan de voor-of achterkant kunt strikken. Vaak voorzien van een afneembaar nekbandje en van versteviging aan de zijkanten van de top.

bikini top halter

Halter top:

Een topje waarbij de cups doorlopen in bandjes die in de nek gestrikt kunnen worden of met een haakje vastgemaakt. Geeft meer bedekking en is daarom zeer geschikt voor vollere borsten.

Beugel bikini tops

Beugeltop:

De beugeltop is ontworpen om extra steun te geven. De top heeft beugels van metaal of plastic die onder de cups lopen voor ondersteuning van de borsten. De schouderbandjes zijn vaak verstelbaar of de top heeft bandjes die in de nek te strikken zijn.

Triangel bikini topje

Triangle top:

De cups zijn gevormd als een driehoek. Het topje is voorzien van koordjes die in de nek en op de rug te strikken zijn.

Push-up bikinitop

Push-up top:

Bikini top die zo gevormd is, dat je borsten worden gelift en dichter naar elkaar worden geduwd door middel van vullingen om het decolleté te vergroten..

Hoge-nek bikinitops

Hoge nek:

Shop hier de nieuwste stijlen van hoge nek topjes, de laatste strandtrend.

bikini tops met grote cup

Grote cups:

Grote cupmaten die meer steun bieden zonder saai te zijn.