betaal logo's

 

Betaal met je favoriete betaalmethode. Kies uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

De makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving met je eigen bankkaart. iDEAL is ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar in Nederland. Meer informatie over iDEAL.

 

1. Kies voor betaalwijze iDEAL en selecteer je bank.

2. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.

3. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.

4. Verzend je gegevens.

5. Je hebt betaald.

 

Riverty – Voorheen AfterPay

Achteraf betalen binnen 14 dagen na aankoop voor Nederlandse en Belgische klanten

Riverty voert voor Chilla.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van RIverty via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. Je krijgt daar 14 dagen de tijd voor. Download de Riverty app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht. Als je voor de eerste keer bestelt via Riverty is € 250,00 de maximale bestelwaarde. Ben je al bekend bij Riverty (AfterPay) dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,00. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling altijd met een andere betaalmethode betalen zoals iDEAL. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen via customercare@riverty.nl of via 020-7230270

 

Bankoverschrijving

Je betaalt de bestelling vooruit via een reguliere bankoverschrijving. Wacht met je overboeking tot je van ons een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Deze e-mail ontvang je van ons na het plaatsen van je bestelling. De bestelling wordt verstuurd zodra wij je overboeking hebben ontvangen.

 

Je kunt het te betalen bedrag overmaken (via de bank, via een bankoverschrijvingsformulier of via de PC als je thuisbankiert) onder vermelding van je bestelnummer op:

 

Chilla
Alphons Diepenbrocklaan 27
6952 BS Dieren
Nederland

 

Bank: ABN-AMRO bank
Rekeningnummer: NL24ABNA0425450082
BIC: ABNANL2A

 

Credit Card (Mastercard en Visa)

Je kunt de bestelling online betalen met je creditcard op de beveiligde server van onze financiële dienstverlener MultiSafepay. Je hebt keuze uit de volgende creditcards:

 

-Mastercard (SSL)

-Visa (SSL)

Nadat je je bestelling hebt geplaatst kom je op een SSL beveiligde pagina. Je gegevens zijn hier veilig. Met SSL worden je gegevens door een versleuteling beveiligd verzonden. Meer informatie over Mastercard. Meer informatie over Visa.

 

Wij kunnen helaas geen creditcard betalingen accepteren met buitenlandse kaarten waarbij het afleveradres in Nederland is.

PayPal

Via PayPal is het mogelijk om te betalen met een creditcard. PaypPal ondersteunt Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast kun je ook betalen met je PayPal account. Deze account kun je gratis aanmaken op de PayPal site, door je creditcard te koppelen aan je PayPal account. Op alle websites die PayPal ondersteunen kun je daarna met het PayPal account betalen. Paypal verrekent dit weer met je creditcard. Meer informatie over PayPal.

 

Rembours

Per 1 januari 2020 is betalen bij ontvangst van een pakket (rembours) niet meer mogelijk bij PostNL. Wij  Als je achteraf wilt betalen, dan kun je kiezen voor betaalwijze Riverty.

 

Maestro

Niet alle buitenlandse klanten beschikken over een creditcard. Zij kunnen betalen met hun internationale bankpas, voorzien van het rood-blauwe Maestro-logo, en pincode. Precies zoals ze altijd gewend zijn. Engelse, Spaanse, Franse, Oostenrijkse en Belgische klanten kunnen eenvoudig en snel online betalen via Maestro. In Duitsland, Polen en Portugal zijn er al ontwikkelingen gaande. En overige Europese landen zullen spoedig volgen. Meer informatie over Maestro.

 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst word je doorgeleid naar de met SSL beveiligde betaalomgeving van PayPal waar de betaalopdracht klaarstaat. Op de PayPal website log je in met je PaypPal account of je kunt een account aanmaken. PayPal vraagt om een aantal gegevens in te vullen om de betaling te autoriseren. Je gegevens zijn hier veilig. Met SSL worden je gegevens door een versleuteling beveiligd verzonden.

 

Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

 

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen met Bancontact/Mister Cash direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Meer informatie over Bancontact/Mister Cash.

 

Giropay

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Meer informatie over Giropay.

 

SofortBanking (voorheen DIRECT ebanking)

Met SofortBanking kunnen klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Meer informatie over SofortBanking.