Welk bikini broekje past bij jou?

Chilla biedt de mogelijkheid om losse bikinibroekjes te kopen, zodat je deze zelf kunt matchen met een mooi topje. Het voordeel hiervan is dat je zowel het broekje als de top precies in de juiste maat kunt kiezen. Hoeveel huid je wilt laten zien met je bikini broekje is helemaal aan jou, wij bieden in ieder geval alle populaire en trendy modellen broekjes.

Een trendy bikini broekje kopen 

Bij Chilla vind je het allemaal! Van een string tot het klassieke bikini broekje en van een Brazil back tot een tie-side broekje met bandjes. Als het allemaal wel wat gewaagder mag is het cheeky broekje echt iets voor jou. Bij dit model laat je de onderkant van de bil vrij en ga je op een subtiele manier voor een gewaagd effect. Keuze genoeg dus!

Shop jouw bikini broekjes eenvoudig online

Met merken als Phax en Luli Fama is een bikini broekje kopen bij Chilla een feestje. Deze badmodelabels bieden namelijk de mooiste patroontjes en details, zijn gemaakt van comfortabele materialen en hebben een flatterend design. Wanneer je rondkijkt in ons assortiment voel je dan ook meteen het sprankelende, zwoele zomergevoel opkomen.

Bekijk onderstaand onze collectie bikini broekjes en bestel jouw favoriete model eenvoudig online bij Chilla. Laat die zomer maar komen!

Volledig Bikini broekje

Volledig bikini broekje:

Het klassieke bikinibroekje die een normale,volledige bedekking geeft aan de voor-en achterkant. De zijkanten zijn meestal iets breder dan bij het Latin broekje.

Intermediate bikini broekje

Intermediate bikini broekje:

Bikini broekje die 3/4 bedekking geeft aan de achterkant, iets meer bedekking dan een Brazil broekje en iets minder dan een volledig bikini broekje.

Brazil bikini broekje

Brazilian bikini broekje:

Ook wel Latin broekje genoemd. De Brazil of Latin bikini broekjes zijn sexy broekjes die minder bedekking aan de achterkant geven dan een traditioneel broekje, maar meer bedekking dan een string. De achterkant is meestal een V-vorm die de helft van de billen bedekt.

Tie-side bikini broekje

Tie-side bikini broekje:

Het tie-side broekje is voorzien van koordjes of bandjes aan de zijkanten. Deze kun je strikken of knopen op de heup. Er zijn ook varianten met dubbele koordjes of modellen waarbij je het broekje aan 1 zijkant kunt strikken.

String bikini broekje

String bikini broekje:

Voor als je geen "tan lines" wilt is de string de beste oplossing. De string heeft geen bedekking op de bil, alleen een smalle T-vorm die uitloopt op een string.

Cheeky bikini broekje

Cheeky bikini broekje:

Bikini broekje met een sexy snit aan de achterzijde die de onderkant van de bilpartij onbedekt laat.