Trendy one shoulder bikini voor het nieuwe badmodeseizoen!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

One Shoulder bikini's

Shop dit bikini jaar voor deze sexy en subtiele trend. De one shoulder top is een topje met 1 schouderbandje en 1 blote schouder waar door een asymmetrisch effect ontstaat. Vooral de variant met ruches is in trek. Bekijk alle verkrijgbare modellen en bestel je bikini direct online.

Welke bikini top past mij?

Als je er van houdt de laatste trends te volgen, kies dan voor de one-shoulder top. Ook voor komend bikini seizoen is de one shoulder bikini een super trendy wannahave. Vooral de effen kleuren en de modellen met ruches zul je volop gaan zien. Te combineren met elke stijl broekje, zoals het Latin broekje of een cheeky broekje. Straal op het strand met een stijlvolle one-shoulder bikini!

Bikini’s in alle stijlen en trends

Kies bij Chilla uit het aangeboden assortiment one shoulder bikini’s. Kies je favoriete bikini op kleur of op stijl van het broekje. Of op trend, zoals een top met ruches, die erg populair zijn komend badmode seizoen. Of shop je liever een speciaal bikinimerk? Met merken als Phax, Dulzamara en Lulifama scoor je snel je must-have bikini voor komende zomer! De tops zijn ook los te bestellen via onze mix-and-match collectie.

Bekijk snel onze collectie one shoulder bikini’s en bestel je favoriete model eenvoudig online.