Filter

Tankini: de looks van een badpak, voordelen van een bikini

 • Tankini Top Vina Fest

  favorite_border

  Je moet ingelogd zijn
  • In prijs verlaagd

  Label Sale

  Tankini Top Vina Fest

  € 49,95 -70% € 14,99
  SALE
  PHAX
  Witte effen off-shoulder tankini top. Het topje heeft mouwtjes en is voorzien van een geruchede laag. Voorzien van afneembare nekbandjes. Spring 2018 Collectie Island Fest.
  SALE
  PHAX
 • Effen witte off-shoulder tankini van Phax

  favorite_border

  Je moet ingelogd zijn
  • In prijs verlaagd

  Label Sale

  Tankini Vina Fest

  € 79,90 € 54,90
  PHAX
  Witte effen off-shoulder tankini. Het topje heeft mouwtjes en is voorzien van een geruchede laag. Voorzien van afneembare nekbandjes. Klassiek wit bikini broekje met normale, volledige bedekking aan de achterkant. Spring 2018 Collectie Island Fest.
  PHAX

Tankini's

Een tankini is officieel niet echt een badpak maar omdat de tankini meestal bestond uit een lange top die over of tot aan het broekje viel, werd het ook wel een tweedelig badpak genoemd. De tankini valt dus qua stijl net tussen een bikini en een badpak. Tegenwoordig zijn er veel meer varianten verkrijgbaar, met kortere topjes die iets meer van de buik laten zien.

Een tankini kopen voor de komende zomer

Dit tweedelige badpak heeft voor jou als de drager veel voordelen. Zo is het net zo comfortabel als een badpak, maar heeft het de voordelen van een bikini. Meestal is bij een tankini een klein stukje buik zichtbaar. De vorm van het topje kan echter wel verschillen, waardoor elke variant een ander uiterlijk heeft. Je hebt bijvoorbeeld ook tankini's met push-up bovenstukje.

Bestel jouw tankini online

Wil je een tankini kopen? Bekijk dan onze collectie tankini’s. Bij ons vind je de meest trendy tankini’s online met de prachtigste printjes en de mooiste details. Bestel ook meteen bijpassende accessoires, zoals een pareo of tuniek eenvoudig in onze shop.