Wat neem ik mee naar het strand

Posted On: jun 16, 2017

Categories: Nieuws

We hebben inmiddels al van heel wat mooie dagen mogen genieten, maar eigenlijk begint de zomer pas net! Lees vooral verder als je binnenkort naar het strand gaat, want onze paklijst voor een dagje strand helpt je de juiste dingen inpakken voor een relaxte dag vol zon, zee en zand. Heb je nog geen perfecte strandtas voor dit seizoen?

Neem dan een kijkje naar onze strandtassen voor een fleurig exemplaar zoals deze vrolijke ananas strandtas. die trouwens ook omkeerbaar is - dat zijn twee tassen voor de prijs van een!

BIKINI

Als eerste denk je natuurlijk aan je bikini, badpak, zwembroek en handdoek! We hebben heel veel nieuwe badmode binnen, dus neem snel een kijkje bij de nieuwste bikini's en badpakken. Ga voor een groot strandlaken als je gaat zwemmen, of voor een lichter exemplaar zoals een pareo of sarong als je er toch alleen op wilt zitten of liggen. Scheelt weer ruimte! Wij hebben verschillende pareos zoals deze die je niet alleen als kleedje kunt gebruiken, maar ook als rok.

LEKKER!

Neem zelf wat snacks en drinken mee zodat je iets verder van de strandtenten kan liggen, daar waar het minder druk is. En scheelt weer in de portemonnee! Popcorn, watermeloen, komkommer en aardbeien maken goeie strand snacks omdat ze naast vullen ook licht op de maag zijn en fruit hydrateert - ideaal als de temperatuur oploopt.

ZONNEBRAND

Vergeet de zonnebrand en zonneolie niet! Wil je geen sticky face, zorg dan dat je een speciale zonnebrand voor je gezicht koopt. En hoe zat het ook alweer? Eerst dagcrème en dan make-up en zonnebrand op of toch andersom? Als je een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht hebt, is dag crème niet meer nodig omdat die al voldoende moisturizing bevatten. Je primer moet wel altijd onder je zonnebrand laag!

Vermijd een zonnesteek en zorg dat je een hoedje op hebt als je op het heetst van de dag, tussen 11.00 uur en 15.00 uur of tussen 12.00 uur en 16.00, want wanneer de zon hoog aan de hemel staat, is de straling het meest intens. Beter is natuurlijk om in de schaduw van de warmte te genieten.

VERKOELING

Waaier. Neem een waaier, mini ventilator of (Evian)waterspray mee. Van lang in de zon kun je het natuurlijk opeens héél warm krijgen en zo heb je altijd wat afkoeling bij de hand.

Vergeet naast deze beach essentials ook niet om wat entertainment mee te nemen in de vorm van boeken, tijdschriften, muziek en je favoriete mensen zodat het een zomerdag om nooit te vergeten wordt!