Van hoog naar laag sorteren

De zomer komt er weer aan en daarom is het geen beter moment om nieuwe badkleding aan te schaffen. Hoewel velen er naar uit kijken, toch kan het een confrontatie zijn die eigenlijk onnodig is. Iedereen heeft wel eens een onflatteuze bikini gepast, waar je lichaam gewoon niet goed in uitkomt. Maak het jezelf makkelijker door badkleding te kiezen die speciaal voor jouw lichaamstype is gemaakt, zodat je zelfverzekerd van de zon kan genieten!

Lees verder...

Na maanden kou en donkere dagen verlang je naar niets meer dan zon, zee en strand. Het liefst breng je de hele winter door in andere werelddelen zoals Zuid-Amerika en Australië zodat je het hele jaar elke dag strandkleding kan dragen. Goed nieuws voor alle zonaanbidders, het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het weer mogelijk wordt om een zonvakantie dicht bij huis te boeken!

Lees verder...

In onze vorige blog heb je kunnen lezen dat de hoge nek bikini’s en bikini’s met kwastjes zeer populair zijn op dit moment, maar dat zijn uiteraard niet de enige trends dit zomer seizoen. Een andere opvallende trend is badmode met “see-through” effecten. De badmode designers hebben transparante, doorschijnende details toegevoegd aan de bikini’s en badpakken waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

Lees verder...

Is er een betere manier om de winter door te komen, dan te dromen van een warme,zonnige strandvakantie? Niets kan ons gelukkiger maken dan de zomervakantie te boeken en alvast onze favoriete bikini te shoppen!

Maar om je vakantiegarderobe samen te kunnen stellen moet je wel op de hoogte zijn van de badmode trends voor het zomerseizoen van 2017. In deze en komende blogs zullen we ingaan op de meeste populaire trends van het komend badmodeseizoen. Wat was er te zien op de designer runways en de belangrijkste badmode beurzen zoals de Miami Swim Week?

Lees verder...
Van hoog naar laag sorteren