Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

We hebben alweer van de eerste zonnige dagen mogen genieten dit jaar. Deze eerste zonnestralen laten ons zomerhart sneller kloppen. Het wordt dus langzamerhand echt tijd op de bikini voor deze zomer te scoren. Maar welke bikini past nu goed bij je figuur? Onderstaand grofweg de basisregels.

Lees verder...

Op welke stranden moet je echt rond paraderen in je nieuwe bikini?! Ontdek de mooiste vakantielanden en hipste stranden waar je dit jaar moet zijn!

Lees verder...

Terwijl het nog hartje winter is komen bij ons alweer de nieuwe collecties voor 2019 binnen. De designers zitten niet stil en hebben alle modetrends weer vertaald naar prachtige badmode. Ben je wel klaar met de winter en al nieuwsgierig wat de trends zijn lees dan vooral verder!

Lees verder...

De vakanties naar de zon zijn geboekt, dus nu kan de voorpret beginnen met een voorproefje van alle bikini trends voor het badmode seizoen van 2018. Ben je klaar om om je nieuwe vakantie- en strandoutfits te shoppen? Er zijn een aantal trends voor bikini’s en badpakken die je dit jaar overal zult zien en waarmee je zult stralen op het strand. Hier vind je alle populaire trends voor de komende zomer op een rij!

Lees verder...

Het vooruitzicht van een lange, mooie en warme zomer ligt inmiddels al weer in het verleden, maar dat betekent niet gelijk dat er geen mooie (na) zomerse dagen in het verschiet liggen. Het is makkelijk om gewoon te accepteren dat de zomer alweer bijna over is of dat je weer moet werken – en daardoor alleen nog maar binnen te blijven. Om toe te geven aan de urge om onder een deken je favoriete feel good serie te bingewatchen, maar het is leuker om het meeste uit de laatste warme dagen te halen door alvast een plan te hebben en dezelfde dingen te blijven doen die je in de zomer deed… het kan, ook als je inmiddels weer aan het werk bent!

Lees verder...

Chilla weet natuurlijk als de beste hoe leuk het is om elk seizoen nieuwe bikini’s of een badpak aan te schaffen om de nieuwste trends bij te kunnen houden, maar het kan ook heel fijn zijn om die ene speciale bikini waar je goede herinneringen aan hebt of dat sexy one-piece waar je je op en top sexy in voelt bij de hand te houden voor wanneer je je zelfverzekerd wil voelen. Hoe deze zo lang mogelijk meegaat? We hebben wat tips!

Lees verder...

We hebben inmiddels al van heel wat mooie dagen mogen genieten, maar eigenlijk begint de zomer pas net! Lees vooral verder als je binnenkort naar het strand gaat, want onze paklijst voor een dagje strand helpt je de juiste dingen inpakken voor een relaxte dag vol zon, zee en zand. Heb je nog geen perfecte strandtas voor dit seizoen?

Lees verder...

Tegenwoordig is er geen betere plek om trends te spotten (en je swimwear te showen!) dan op Instagram. Dit seizoen vallen een paar swimwear trends op die we voor je op een rijtje hebben gezet zodat je nog net op tijd voor de zomervakantie de juiste swimwear kan scoren voor de perfecte zonvakantie.

Lees verder...

De zomer komt er weer aan en daarom is het geen beter moment om nieuwe badkleding aan te schaffen. Hoewel velen er naar uit kijken, toch kan het een confrontatie zijn die eigenlijk onnodig is. Iedereen heeft wel eens een onflatteuze bikini gepast, waar je lichaam gewoon niet goed in uitkomt. Maak het jezelf makkelijker door badkleding te kiezen die speciaal voor jouw lichaamstype is gemaakt, zodat je zelfverzekerd van de zon kan genieten!

Lees verder...

Na maanden kou en donkere dagen verlang je naar niets meer dan zon, zee en strand. Het liefst breng je de hele winter door in andere werelddelen zoals Zuid-Amerika en Australië zodat je het hele jaar elke dag strandkleding kan dragen. Goed nieuws voor alle zonaanbidders, het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het weer mogelijk wordt om een zonvakantie dicht bij huis te boeken!

Lees verder...
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2