Unieke en speelse badmode van Cosita Linda

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Weergaloze stijl

De unieke en speelse badmode collectie van Cosita Linda combineert een eigentijdse stijl met opwindende kleuren, exotische patronen en vrolijke weefsels en texturen. Iedere strand-en badmodefanaat zal deze collectie prachtig vinden!

Badmode met handgemaakte details

Cosita Linda is in 2007 opgericht door de Colombiaanse designer Natalia Gaviria. Het badmode merkt is aan design toegewijd. Elk collectiestuk wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en handgemaakte details, zoals prachtige borduursels.

Kleurrijke en unieke bikini's

De 2019 collectie bestaat uit 2 gedeeltes, Savage Rhythm geïnspireerd op Afrika, de dieren van dit prachtige continent, maar ook inheemse artistieke tradities en esthetische uitingen van de inheemse stammen. De badmode is vol van kleur en rijk aan versierselen en ornamenten. Daarnaast biedt Cosita Linda ook de Sacred Goddess collectie. Geinspireerd op bloemen gezien als de godinnen van de menselijke natuur, een symbool van perfectie en mythische wedergeboorte en hemelse liefde. Deze collectie is chique, verfijnd en vrouwelijk. Prachtige kleuren, gehaakte stoffen, gouden reflecties en elegant borduurwerk kenmerken de collectie.