• In prijs verlaagd
Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla
Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla Bikini Halter Chasing Stars Coral van Luli Fama Chilla
SALE
-30%

Luli Fama

Bikini Halter Chasing Stars Coral

L737-73S-S52
€ 229,00
€ 160,30 30% korting

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Deze bikini is de essentie van vrouwelijk. Mooie glinsterende stof in koraaloranje met pailletten. Het topje is een kruising tussen een triangle en een haltertop en heeft dubbele koordjes onder de buste die op de rug te strikken zijn en bredere nekbandjes, geschikt voor grotere cupmaten. Het scrunch bikini broekje geeft een normale bedekking, heeft golvende randjes en een gerimpelde naad aan de achterkant ter verfraaiing van de bilpartij. De koordjes om te strikken zijn versierd met vergulde amuletten met het Luli Fama logo. 

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Volledig bikini broekje met normale bedekking en gerimpelde naad aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% nylon, 10% lycra en 10% metallic vezels. Artikelcode: L737-73S-S52

L737-73S-S52

Datasheet

Kleur
Koraal
Model Broekje
Volledig
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Halter
Model Topje
Grote Cupmaat
SALE
-30%