Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Golden Luli van Luli Fama Chilla
NIEUW

Luli Fama

Bikini Triangle Golden Luli

L742-21P-02P
€ 190,00

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Ga voor 1 van dé trends voor dit seizoen: wit met gouden accenten. Heerlijk summer chique! De bikini is wit met goud verweven heeft een fijne golvende textuur met extra gouden accenten. Werkelijk prachtig! Zowel broekje als topje zijn naadloos. De nekkoordjes van het triangeltopje zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het broekje kun je strikken op de heup. Het broekje heeft golvende randjes aan de achterzijde en Brazilian achterkant met een gerimpelde naad in het midden (scrunch back). Bovendien heb je 4 bikini's in 1 want zowel het broekje als het topje zijn omkeerbaar naar fraai effen glinsterend goud.

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L742-21P-02P

L742-21P-02P

Datasheet

Kleur
Goud
Model Broekje
Brazilian
Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Textuur
Trend
Shiny
Trend
Omkeerbaar
NIEUW