Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla
Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla Bikini Triangle Instinct Crystals van Luli Fama Chilla

Luli Fama

Bikini Triangle Instinct Crystals

L759-21C-02C
€ 199,00

Op voorraad

maat broekje
maat topje

  • Gratis verstuurd in NL,
Snelle levering,
14 dagen bedenktijd Gratis verstuurd in NL, Snelle levering, 14 dagen bedenktijd

Sexy bikini versierd met kleine glinsterende kristallen in een uitbundige kobaltblauwe,roze, fuchsia en turquoise slangenprint. De nekkoordjes om te strikken zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. Het wereldberoemde Luli Fama Braziliaanse scrunch broekje met koordjes op de heup om te strikken geeft een halve bedekking aan de achterzijde. De koordjes zijn versierd met vergulde amuletjes met het Luli Fama logo. 

Het topje is voorzien van uitneembare soft-cup vullingen. Latin bikini broekje met halve bedekking aan de achterkant. De bikini is geheel gevoerd.
Materiaal: Bikini: 80% polyamide en 20% lycra. Artikelcode: L759-21C-02C

L759-21C-02C

Datasheet

Model Broekje
Scrunch
Model Topje
Triangel
Trend
Dierenprint
Trend
Sieraden